Τρόποι Πληρωμής

 Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 2,5 ευρώ ανά παραγγελία. Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος της παραγγελίας ξεπερνά τα 50 ευρώ, η υπηρεσία δεν παρέχεται.

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας κατευθείαν από το κατάστημα. Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας, την επομένη, από το φυσικό μας κατάστημα Μεσολογγιού 26 Έυοσμος Θεσσαλονίκη Τ.Κ.56224.

- Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

-Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

- Πληρωμή με paypal.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.